Pashouders

Pashouders

Wat kunt u doen met een Handicartpas ?
Een Handicartpas van Stichting Handicart geeft u de mogelijkheid om tegen gereduceerde tarieven een Handicart te huren bij een golfclub. De meeste clubs hanteren dezelfde
tarieven. Er zijn (commerciële) banen die andere tarieven hanteren. U kunt zien waar de Handicarts staan op het tabblad Reserveren.
N.B. Stichting Handicart is een Nederlands initiatief. De gebruikerskaart is alleen geldig in Nederland bij golfclubs die met Stichting Handicart een overeenkomst hebben gesloten

Permanente of Tijdelijke pas en de Handicart App
Stichting Handicart geeft zowel permanente als ook tijdelijke passen uit. 

Tijdelijke passen zijn bedoeld voor het geval dat u door een tijdelijk ongemak gebruik van een Handicart moet maken. Een tijdelijke Handicartpas wordt gedurende het hele jaar uitgegeven en is 100 dagen geldig.

Verwacht u voor langere tijd een pas nodig te hebben, dan vraagt u een permanente pas aan. Deze blijft totdat u hem niet meer nodig heeft geldig.

Houders van tijdelijke of van een permanente Handicartpas kunnen de Handicart App downloaden via de Apple store of de Google Play store. Na registratie bij Stichting Handicart kunt u de Handicartpas op uw mobiele telefoon tonen. 

Hoe kunt u een Handicartpas aanvragen?

Aanvraagformulier invullen op de site
U kunt een Handicartpas aanvragen via deze website. Klik hiervoor op de tekst "Aanmelden" links op deze pagina om het aanvraagformulier te openen.  

Bent u al donateur?
Geef dit dan aan op het formulier en gebruik daarbij uw klantnummer en uw e-mailadres. In dat geval worden uw gegevens zichtbaar op het formulier.

Aanvraagformulier zelf downloaden.
U hoeft dus geen aanvraagformulier op te vragen.
Nadat u het formulier compleet heeft ingevuld kunt u het downloaden. U krijgt het ingevulde formulier ook per e-mail in pdf-formaat toegestuurd.
(naar formulier).

Alles over de aanvraag kunt u lezen door de pdf op te vragen via deze link.

sluit video