Aanvraagformulier Handicartpas

Vul hieronder uw gegevens in en genereer daarna het aanvraagformulier. Nadat u het formulier heeft ingevuld klikt u op de button onderaan “genereer aanvraagformulier”.

Het formulier wordt dan aangemaakt, vervolgens klikt u dan op de link “Aanvraagformulier”. U krijgt het formulier dan op uw scherm, dit kunt u dan zelf printen.

Na ondertekening door uw arts / therapeut stuurt u, indien u lid bent van een golfclub, het formulier naar uw Clubconsul. Bent u geen lid van een golfclub dan kunt u het formulier direct naar Stichting Handicart sturen. (Het formulier wordt ook naar het door u opgegeven e-mailadres gestuurd).

Om een Handicart te kunnen gebruiken dient u bij ons geregistreerd te zijn. De kosten bedragen € 5,00 per jaar. Wanneer u geregistreerd bent kunt u gebruik maken van een Handicart op vertoon van een Handicartpas. De kosten hiervoor bedragen eenmalig € 5,00.

Wanneer u geregistreerd bent kunt u ook gratis onze App downloaden. Via de App kunt u uw pas ophalen en vervolgens tonen op uw smartphone.
Aanmelden als pashouder
veri
Reeds donateur:
Uw gegevens
Aanhef:
i
Advies van arts/ therapeut:
Ondergetekende arts / therapeut stelt vast dat de aanvrager niet in staat wordt geacht om in een redelijk tempo op een golfbaan een volwaardige ronde van 9 of 18 holes lopend af te leggen.

Daarom geef ik aan Stichting Handicart het advies om de aanvrager in aanmerking te laten komen voor een Handicartpas zodat deze in staat zal zijn de golfsport te blijven beoefenen.
Op het aanvraagformulier dient de betreffende arts/therapeut zijn handtekening te plaatsen.
Donatie
Stichting Handicart kan haar werk alleen doen dankzij donaties. Met de betaling voor de registratie van uw Handicartpas betaalt u alleen de kosten die daarvoor worden gemaakt. Van pashouders wordt verwacht dat zij jaarlijks een bijdrage doen aan het werk van Stichting Handicart. U kunt u hier aangeven op welke wijze u deze jaarlijkse bijdrage wilt doen.
, i
Betaalwijze
Gekozen abonnement:
i
sluit video