Handicart Trofee 2018

4 oktober 2018
Westfriese wint Handicart Trofee 2018

De heren Kors en Lesschen, beide lid van de Westfriese Golfclub, wonnen op 4 oktober de Handicart Trofee op Golfclub Anderstein.

Ieder jaar worden op ruim 120 golfbanen in Nederland de voorrondes gespeeld voor de Handicart Trofee. De beste twee spelers van iedere  wedstrijd verdienen een plaats in één van de vier regiofinales. Die werden dit jaar gehouden op Cromstrijen, Crossmoor, Havelte en de Waterlandse.

De beste zes koppels van iedere regiofinale verdienen een plaats in de landelijke finale. Op 4 oktober jl. troffen deze winnaars elkaar.

Onder uitstekende condities speelden 23 koppels een Greensome Stableford wedstrijd. Deze wedstrijd werd met glans gewonnen door het team van de Westfriese. De winnaars vertelden dat zij tijdens de wedstrijd een geweldige samenwerking hadden ervaren waarbij deze keer alles meezat.

Tijdens de wedstrijd werd de voorlopige opbrengst genoemd. Die bedraagt nu € 100.116,52. Naar verwachting zal dit bedrag nog toenemen en zal die in de buurt van de opbrengst van 2017 komen. In dat jaar werd in totaal € 123.743 opgebracht.

Mede dankzij deze opbrengsten kan Stichting Handicart haar doelstellingen blijven realiseren.

De uitslag kunt u terugvinden in de pdf.
Download PDF
sluit video